SZOLGÁLTATÁSAINK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

AUTÓ IMPORT SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL

1. AZ IMPORTÁLNI KÍVÁNT AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Nálunk több ezer európai ajánlat közül válogathat, melyekre garanciát vállalunk!

Ide kattintva azonnal elérheti az általunk aktuálisan ajánlottakat.

Ha megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb autót, vagy szeretné, ha mi keresnénk Ön helyett, akkor egyszerűen csak töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy keresse fel kollégánkat telefonon a +36 30 512 9895 számon.

Miután kiválasztotta a kívánt járművet, a területileg illetékes kollégánk felveszi a kapcsolatot annak külföldi értékesítőjével és beszerzi az összes releváns információt a gépkocsiról. Mindeközben megbizonyosodik a jármű valódi értékéről, a következők által:

  1. Kizárólag megbízható országokból hozunk be autókat. Ezen belül is minősített kereskedői hálózatból vásárolunk, ezzel már az elején kiszűrve a nem megfelelő beszállító partnereket.

  2. Minden gépkocsit leellenőrzünk egy alvázszám azonosító programmal, mely lekérdezés tartalmazza a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhöz kapcsolódó fontos információkat. Ezzel a lekérdezéssel ki lehet szűrni a hirdetés elírásait, továbbá azt, ha az autó nem felel meg a gyári paramétereknek.

  3. Minden vásárlás során az adott márka egyes képviseleténél alvázszám alapján megbizonyosodunk arról, hogy a megrendelés előtt álló gépkocsiról az eladótól szerzett információink megfelelnek-e a valóságnak.

  4. Saját transzporttal hozunk el minden gépkocsit, így minden esetben meggyőződünk arról, hogy a paraméterek megfelelnek a helyszínen is a valóságnak. A helyszínen műszeres ellenőrzés történik eltitkolt vagy egyszerűen nem ismert sérülések után kutatva, illetve az autó saját szoftveres rendszerét is átvizsgáljuk. Ha hibát, nem valós információt, esetleg sérülésre utaló nyomokat vélünk felfedezni, akkor nem hozzuk el az autót.

2. SZERZŐDÉS KÖTÉS

 

Egy megrendelői szerződés keretén belül konkretizáljuk az autóvásárlás menetét, a jármű adatait, a fizetési feltételeket, finanszírozó megtalálását és a szállítási határidőt.

Ekkor kell befizetnie az önerőt is, ami finanszírozási partnereinkkel lecsökkenthető a 100-ról akár 0-30%-ra!

3. AZ AUTÓ HAZASZÁLLÍTÁSA ÉS FORGALOMBA HELYEZÉSE

 

A megrendelői szerződéstől függően 1-1.5 héten belül beszállítjuk az autót, majd bemutatjuk az ügyfél részére, aki átnézi/átnézeti, vagy ha igény van rá, akkor átvizsgáltathatja egy márkaszervizben, így biztos lehet benne, hogy a szerződéses paraméterek maximálisan teljesültek.

Miután minden rendben ment az autóval, következhet a forgalomba helyezési procedúra, ami 3-6 munkanapot vesz igénybe. A Nemzeti Közlekedési Hatóság előtt bemutatjuk a járművet egy átfogó műszaki vizsga során, majd megfizetésre kerül az esetleges regisztrációs adó, érkezik az új törzskönyv és forgalmi engedély.

Ezután már csak a végleges átvétel örömteli pillanatai következnek, rugalmasan egyeztetett helyen és időben.

AZ AUTÓ IMPORT KÖLTSÉGEI

Az autót, ha nem szeretne kivonatozni érte, érdemes trélerrel hazaszállítani. A trélerrel kell mennie egy szakértőnek is a megfelelő műszerekkel, hogy az eladótól történő átvétel előtt feltáruljanak az esetleges sérülések, módosítások, ajánlattól való bármilyen eltérés. Teljes körű import szolgáltatásunk ezen túlmenően arra is kiterjed, hogy az alvázszám alapján azonosítjuk az autót nemzetközi adatbázisokban, ezzel megtudva a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhöz kapcsolódó fontos információkat.

Amennyiben a hirdetésben feltüntetettekhez képest eltérést fedezünk fel, értesítjük Önt, hogy eldönthesse, másik autó után néz vagy továbbra is ezt szeretné. Intézzük az új törzskönyvet és magyar forgalmi engedélyt, amihez be kell fizetnünk a regisztrációs adót és a vagyonszerzési illetéket is.

Amennyiben a lehető legkevesebb tőkét szeretné most elvonni vállalkozása további fejlesztésétől, segítünk az Ön számára legjobb havidíjas konstrukciót megtalálni a piacon!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT ELÉRHETŐSÉGEINK BÁRMELYIKÉN!

 

Üzenetküldés
villanyverdák4.png

Villany Verda Kft.

+36 30 512 9895

  • Facebook - Grey Circle
  • Grey Instagram Icon

©2019 Villany Verda Kft.  |  villanyverda.hu  |  +36 30 512 9895  |  info@villanyverda.hu

design by drondroid        ÁSZF | ADATKEZELÉS